Dethleffs-Logo Terug naar dethleffs.be

Maak kans op onze grote jubileumprijs!

Dethleffs-fans opgelet!

In 2021 vieren we de negentigste verjaardag van de caravan, een uitvinding van de Duitse pionier Arist Dethleffs. Dat doen we het hele jaar door met diverse acties. En de kers op de taart is de verloting van onze speciale jubileumprijs.

Aan het einde van het jaar krijgt de gelukkige winnaar… (tromgeroffel)…

Ongelooflijk maar waar!

het volledige aankoopbedrag retour!

De jubileumprijs wordt exclusief verloot onder de kopers van een nieuw voertuig van Dethleffs. Dat betekent dus een grote kans!

De gelukkige winnaar krijgt het volledige aankoopbedrag terug, ongeacht het gekozen voertuig. Compact of groot, functioneel of luxe: het maakt niet uit.

Met een beetje geluk schaft u dit jaar niet alleen uw droomvoertuig aan, maar wint u het volledige aankoopbedrag terug.

het volledige aankoopbedrag retour!

Deelnamevoorwaarden

Zo dingt u mee naar de prijs

1. Aankoop: Iedereen die tussen 1 januari 2021 en 31 december 2021 een nieuwe caravan of kampeerauto van Dethleffs aanschaft kan aan de wedstrijd deelnemen (de officiële datum van de koopovereenkomst is bindend).

2. Registratie: Uw dealer vult hiertoe voor u een uniek online formulier in op de 90 jaar Dethleffs-jubileumwebsite – waar uw dealer toegang toe heeft. Uw persoonlijke gegevens worden daarbij veilig overgedragen.

Om alles zo eenvoudig mogelijk voor u te maken zal de Dethleffs-dealer de registratie graag samen met u uitvoeren. U kunt uw dealer hier gerust op aanspreken. De deelnemer moet dezelfde persoon zijn die op het koopcontract staat vermeld.

Heeft u nog vragen?
Uw Dethleffs-dealer vertelt u graag meer!

Alle deelnamevoorwaarden vindt u op:
www.dethleffs.de/conditions-of-participation/